Кошик 0
Список порівняння 0 Список бажань 0
Особистий кабінет
Меню
Наша адреса: Call-center інтернет-магазину Голка
Call-center інтернет-магазину Голка
Магазин Голка, м. Одеса, вул.Садова, б.20
Телефони: (067) 480-01-46
10:00-19:00
(044) 22-77-662 (067) 483-65-85 (050) 067-34-84 Замовити дзвінок

Як обрати картину за номерами?

Вибір картини для вашого інтер’єру є важливим рішенням. Адже картина має бути вираженням вашого особистого стилю, а також доповненням загального дизайну вашого будинку. На щастя, на нашому сайті ви знайдете багато різних варіантів наборів для малювання картин за номерами, які ідеально впишуться в будь-яку кімнату. 

Незалежно від того, чи шукаєте ви щось сучасне чи традиційне, пошук картини для вашого інтер’єру може бути легшим за допомогою кількох порад!

Перше на що необхідно звернути увагу при замовленні картини за номерами – це сюжет. Пейзаж або натюрморт? Картини з зображенням тварин чи портретКвіти або абстракція? Або можливо ви хочете намалювати копію картини знаменитого художника


Як обрати картину за номерами?

  • Обирайте серцем. Замовляйте ту картину, яка вам сподобалася з першого погляду і тоді процес точно принесе вам масу задоволення.
  • Обирайте, спираючись на символізм. Наприклад, картина з намальованим маяком – до виповнення бажань. Щоб дізнатися що означає той  чи інший сюжет читайте наші статті в блозі про символіку у творчості тут.
  • Обирайте сюжет в залежності від того де хочете розмістити готову картину. Наприклад сюжети з пейзажами гарно підійдуть для спальні, витончені абстракції – для вітальні, сюжети з їжею та напоями – для кухні.

    На що ще слід звернути увагу при виборі картини за номерами?

Складність. У нас на сайті існує 5 рівнів складності, позначених у описі товару цифрами від 1 до 5. Якщо ви ніколи раніше не малювали картину за номерами, або у вас поганий зір, то ми рекомендуємо вам починати з 1-3 рівня складності і, в залежності від відчуттів під час процесу, поступово збільшувати її, обираючи більш складні для малювання картини. Якщо ж ви обираєте картину за номерами для дитини, то варто вибирати складність не більше 3.

  • Простий рівень (1-2) - елементи зручного для розфарбовування розміру, немає дрібних деталей, не обов'язково володіти майстерністю і терпінням, такі картини малюються швидко.
  • Середній рівень (3-4) - з'являються дрібні елементи і візерунки, але частина полотна все ще зайнята великими зонами для розфарбовування, знадобляться більш дрібні кисті.
  • Складний рівень (4-5) - вимагає посиленого терпіння і посидючості, дуже багато дрібних деталей, які необхідно розфарбовувати дуже уважно, на малювання таких картин може знадобитися багато часу.

Наша порада: напрацювати техніку на картинах простого і середнього рівня, а потім переходьте до більш детальних робіт складного рівня. Обрати картину за рівнем складності ви можете за допомогою фільтрів на нашому сайті.

Кількість фарб. Крім складності в кожному наборі картин за номерами вказано кількість фарб. Картина з великою кількістю фарб, буде складнішою. Якщо ви до цього часто малювали фарбами, то точно впораєтеся, але для новачків у цій справі краще підібрати картину з меншою кількістю відтінків. Більша кількість фарб дозволяє передати глибину простору за рахунок тіней і градієнтів, але для деяких картин скромна колірна палітра дозволяє передати особливий настрій. Обрати картину за кількістю фарб ви можете за допомогою фільтрів на нашому сайті.

Розмір картини. Обираючи набір для малювання картини за номерами зверніть увагу також і на її розмір. Чим більша картина, тим більше часу та посидючості треба буде на її малювання, а також більше місця вона займе у інтер’єрі. Радимо обирати маленькі картини, якщо хочете розмістити їх на столі, та великі картини, якщо плануєте повісити на стіну. Обрати картину за розмірами ви можете за допомогою фільтрів на нашому сайті.

Сподіваємося, що наші поради допоможуть вам у виборі вашої картини за номерами!

Дякуємо, що обрали інтернет-магазин Голка!

малювання, цікаво

Коментарі
Схожі статті
11.01.2023
Як намалювати картину за номерами?
Як намалювати картину за номерами?
Малювання картини за номерами – творчий процес, ал..
11.01.2023
Акриловий лак: все що потрібно знати
Акриловий лак: все що потрібно знати
Картина за номерами розмальована власноруч – це не..
11.01.2023
Як обрати картину за номерами?
Як обрати картину за номерами?
Вибір картини для вашого інтер’єру є важливим ріше..
11.01.2023
Все про набори для малювання картин за номерами
Все про набори для малювання картин за номерами
Ви коли-небудь малювали картину за номерами? Це чу..
01.07.2023
Цікаве про картини за номерами
Цікаве про картини за номерами
Ваше улюблене хобі – малювати картини за номерами?..
23.04.2024
Огляд наборів для малювання картин за номерами від ТМ "Strateg".
Огляд наборів для малювання картин за номерами від ТМ "Strateg".
Картини за номерами від українського виробника "St..