Кошик 0
Список порівняння 0 Список бажань 0
Ви дивилися 20
Особистий кабінет
Меню
Наша адреса: Call-center інтернет-магазину Голка
Call-center інтернет-магазину Голка
Магазин Голка, м. Одеса, вул.Садова, б.20
Телефони: (067) 480-01-46
10:00-19:00
(044) 22-77-662 (067) 483-65-85 (050) 067-34-84 Замовити дзвінок

Серії інструментів ТМ "KnitPro"

KnitPro - Індійський бренд, який є одним з найпопулярніших виробників товарів для в'язання. Спиці та гачки від "KnitPro" - це якісні та неймовірно гарні інструменти, які завоювали серця багатьох рукодільниць.

У даній статті ми хочемо познайомити вас ближче з інструментами виробника та детально розповісти про них, щоб кожній майстрині було легко обрати інструмент, необхідний для її в'язальних цілей.


Zing

Спиці та гачки серії "Zing" - чудові металеві інструменти, що виготовляються з високоякісного алюмінію. За характеристиками ці інструменти легкі, але при цьому дуже міцні, завдяки чому мають довгий термін служби. Приємні на дотик, добре сидять у руці, чим і підходять для будь-якого типу та технік в'язання. Гладенька поверхня інструменту гарантує легке та безперешкодне ковзання пряжі, а срібні наконечники з бездоганною формою ідеально підходять для всіх типів ниток та кожного вашого проекту. На всіх інструментах цієї серії лазером нанесене гравіювання з розмірами. Лінійка "Zing" включає всі необхідні для в'язання розміри спиць та гачків.
Діапазон товщин спиць "Zing" – від 2мм до 12мм.
Діапазон товщин гачків "Zing" – від 2мм до 6мм.

Щоб переглянути спиці та гачки цієї серії тисніть на зображення нижче:

                           

Basix Birch Wood

Спиці та гачки серії "Basix Birch Wood" - відмінний вибір для любителів дерев'яних інструментів. Спиці та гачки цієї серії відомі своєю гладкістю та витонченістю. Виготовлені вони з натуральної берези та ідеально підходять для щоденного в'язання. Ці інструменти дуже міцні, легкі та мають тривалий термін служби. В'язати цими інструментами зручно, адже вони мають гладку поліровану дерев'яну поверхню, яка відмінно взаємодіє з кожним типом пряжі та не уповільнює процес в'язання. Лінійка "Basix Birch Wood" включає всі необхідні для в'язання типи інструментів.

Діапазон товщин спиць "Basix Birch Wood" – від 2мм до 15мм.
Діапазон товщин спиць "Basix Birch Wood" – від 2мм до 15мм.

Щоб переглянути спиці та гачки цієї серії тисніть на зображення нижче:

                  

Basix Aluminium
Інструменти серії "Basix Aluminium" - перевірені часом та знайомі, напевно, всім майстриням алюмінієві спиці. Гачки в даній серії не виробляються. Ці класичні алюмінієві спиці підійдуть як новачкам, так і стануть гарним практичним доповненням до колекції інструментів досвідченіших майстрів. Спиці Basix Aluminium Knitpro виготовляються з чудового якісного міцного алюмінію та мають надзвичайно привабливе сіре анодоване покриття. Вони приємні на дотик та дуже легкі, що тим самим забезпечує довгі години в'язання без втоми. 
Лінійка "Basix Aluminium" включає такі типи спиць: шкарпеткові, кругові, прямі.

Діапазон товщин спиць "Basix Aluminium" - від 2мм до 6мм.

Щоб переглянути спиці та гачки цієї серії тисніть на зображення нижче:
Bamboo
Інструменти серії "Bamboo" - лінійка легких бамбукових спиць та гачків для в'язання. Ці інструменти виготовляються з надійного японського бамбука. Відмінний варіант для тих, хто бажає мати гнучкі, але міцні інструменти для в'язання. Ними дуже легко в'язати годинами не втомлюючись при цьому. До того ж гладка поверхня забезпечить легке ковзання стібка та відсутність заїдання. Такі інструменти принесуть задоволення будь-якій майстрині. Рекомендуємо звернути увагу на цю серію новачкам, адже спиці та гачки "Bamboo" забезпечать легкий процес в'язання та повний контроль над ним. Лінійка Bamboo включає всі необхідні для в'язання типи спиць та гачків.

Діапазон товщин спиць "Bamboo" – від 2мм до 10мм.
Діапазон товщин гачків "Bamboo" – від 3 мм до 10мм.

Щоб переглянути спиці та гачки цієї серії тисніть на зображення нижче:
                 
Jumbo
Інструменти серії "Jumbo" pроблені з натуральної берези. Вони дуже легкі, не дивлячись на свій великий діаметр та міцні завдяки натуральній деревині. Ідеально підходять для в'язання товстими видами пряжі, адже їх відмінна риса - неймовірно великий розмір. Використовувати ці спиці та гачки можна для спеціальних проектів, які іншими спицями в'язати неможливо. 

Діапазон товщин спиць "Jumbo" - 20мм, 25мм, 30мм, 35мм.
Діапазон товщин гачків "Jumbo" - 20мм, 25мм, 30мм, 35мм.

Щоб переглянути спиці та гачки цієї серії тисніть на зображення нижче:
                 
Symfonie
Інструменти серії "Symfonie" - чудова лінійка дерев'яних спиць та гачків для в'язання. Ці спиці є фаворитами серед в'язальниць всього світу, адже вони відрізняються надзвичайно привабливою комбінацією кольорів та візерунків, яку не сплутаєш ні з чим. Інструменти дуже легкі, але при цьому найміцніші з усіх дерев'яних. Ідеальна форма спиць та гачків цієї серії сприяє створенню неперевершених шедеврів в'язання. Полірована дерев'яна поверхня відмінно взаємодіє з кожним типом пряжі та не уповільнює ритм в'язання.
Лінійка "Symfonie" включає всі необхідні для в'язання типи спиць (знімні, кругові, шкарпеткові, прямі) та гачків (звичайні, туніські, двохсторонні).

Діапазон товщин спиць "Symfonie" – від 2мм до 15мм.
Діапазон товщин гачків "Symfonie" – від 3мм до 12мм.

Щоб переглянути спиці та гачки цієї серії тисніть на зображення нижче:
                 
Ginger
Інструменти серії "Ginger" - чудова колекція дерев'яних спиць та гачків. Виготовляють їх з того ж дерева, що і серія "Symfonie". Інструменти серії "Ginger" легкі, міцні та довговічні, гладка поверхня яких забезпечує хороше ковзання при в'язанні та відмінно взаємодіє з кожним типом пряжі. 
Лінійка Ginger включає всі необхідні для в'язання типи спиць та гачків.

Діапазон товщин спиць "Ginger" – від 2мм до 15мм.
Діапазон товщин гачків "Ginger" – від 3мм до 12мм.

Щоб переглянути спиці та гачки цієї серії тисніть на зображення нижче:
                 
Trendz 
Інструменти серії "Trendz" виготовляються із якісного акрилу в яскравій кольоровій гамі/ Гладка поверхня та легка вага дозволять вам годинами в'язати без втоми. Ці спиці та гачки ідеально підходять для всіх типів пряжі, адже їх головна особливість гнучкість, легкість та м'якість. Такі інструменти ідеально підходять для новачків. А всі акрилові спиці серії "Trendz" взаємозамінні та повністю відповідають розмірам спиць "Symfonie" та "Nova Metal", що дозволяє використовувати одні й ті ж кабелі та інші аксесуари. Лінійка "Trendz" включає всі необхідні для в'язання типи спиць та гачків.

Діапазон товщин спиць "Trendz" – від 3.5мм до 12мм.
Діапазон товщин спиць "Trendz" – від 5мм до 12мм.

Щоб переглянути спиці та гачки цієї серії тисніть на зображення нижче:
                 
Karbonz
Спиці серії "Karbonz" - це спиці нового покоління виготовлені з високотехнологічного вуглецевого волокна з наконечниками з гальванізованої латуні. Поєднання цих двох універсальних матеріалів гарантовано забезпечить комфортне в'язання. Вуглецеве волокно є одним із найуніверсальніших матеріалів, що використовуються у виробництві літаків, космічних кораблів, автомобілів, тощо. Спиці "Karbonz" це символ елегантності, стилю та досконалості у світі в'язання. Блискучі та гладкі спиці ідеально підійдуть для всіх типів пряжі, а також вони відрізняються високою міцністю на розтяг, мають невелику вагу і неймовірну гнучкість. А завдяки тому, що вони виробляються у діаметрі від 1мм, це робить їх ідеальними для в'язання мережив, шкарпеток, тощо.
Лінійка "Karbonz" включає всі необхідні для в'язання типи спиць. В тому числі ексклюзивні діаметри спиць від 1мм!

Діапазон товщин спиць "Karbonz" – від 1мм до 8мм.

Щоб переглянути спиці цієї серії тисніть на зображення нижче:
Cubics
Спиці серії "Cubics" мають квадратний поперечний переріз з наконечником, що переходить в конусоподібну форму. Унікальна ергономічна форма цих дерев'яних спиць забезпечує неймовірний комфорт та зручність в'язання. Полірована поверхня інструментів легко взаємодіє з кожним типом пряжі, не уповільнюючи ритм в'язання. Ці спиці рекомендовані для в'язальниць, які мають проблеми з артритом.
Лінійка Cubics включає всі необхідні для в'язання типи спиць.

Діапазон товщин спиць "Cubics" – від 2мм до 8мм.

Щоб переглянути спиці цієї серії тисніть на зображення нижче:
Nova та Nova Cubics
Спиці серії "Nova" виготовляються із порожнистих латунних труб, які покриті високоякісним нікелем. Це забезпечує гладку та ніжну поверхню, яка дозволяє стібкам рухатися вільно та швидко, а рукам не втомлюватись. Ці спиці завдяки такому виконанню легкі за вагою, міцні та зручно лежать у руці. Cпиці серії "Nova Cubics" - це перші спиці із нікельованої латуні в кубічній форміЛінійка "Nova" та "Nova Cubics" включає всі необхідні для в'язання типи спиць.

Діапазон товщин спиць "Nova Metal" – від 2мм до 15мм.
Діапазон товщин спиць "Nova Cubics" – від 2мм до 8мм.

Щоб переглянути спиці цієї серії тисніть на зображення нижче:
                 
Smartstix
Інструменти серії "Smartstix" - це спиці та лінійка в одному. Таке рішення полегшує процес в'язання та робить його більш комфортним. "Smartstix" - це унікальні спиці із легкого алюмінію які мають лазерне маркування з інтервалом 2 см, завдяки чому Ви можете робити виміри у процесі роботи. А ще вони ма.ть унікальний колір для кожного розміру. Інструменти цієї серії підходять для будь-якої пряжі та будь-якого типу в'язання. 

Діапазон товщин спиць "SmartStix" – від 2 мм до 12 мм.

Щоб переглянути спиці цієї серії тисніть на зображення нижче:


 Aluminium та Steel
Гачки серій "Aluminium" та "Steel" - це інструменти для в'язання виготовлені з легкого металу. Вони популярні як серед новачків (їх часто використовують для навчання та старту) так і серед досвідчених майстринь, бо ідеально підходять для різних проектів будь-якої складності. Гачки цих серій красиві та гладкі на дотик, із зручним захопленням. Ними можна в`язати без особливих зусиль, не побоюючись згаяти петлі, прискорюючи свою роботу і швидше завершуючи свої проекти. 

Діапазон товщин гачків "Aluminium" та "Steel" – від 0,5 мм до 12 мм.

Щоб переглянути гачки цих серій тисніть на зображення нижче:
                 
 Spectra Flair Acrylic
Гачки серії "Spectra Flair Acrylic" - в`язальні односторонні гачки з обмежувачем – розроблені фахівцями, які знають та розуміють неперевершене мистецтво в`язання гачком. Ці гачки розроблені спеціально для "слизької" пряжі, коли стібки рухаються швидко і невимушено. Гладка поверхня дозволяє стібкам легко ковзати навколо гачка. Заглушки на кінцях забезпечують стійку зупинку стібків. Гачки "Spectra Flair Acrylic" легкі, м`які та дуже гнучкі. Більше того, вони дуже міцні і мають довгий термін служби. Ідеально підходять для новачків.

Діапазон товщин гачків "Spectra Flair Acrylic" – від 5 мм до 12 мм.

Щоб переглянути гачки цієї серії тисніть на зображення нижче:
 Waves
Гачки серії "Waves" - це стильні та гладкі алюмінієві гачки із зручними кольоровими ручками. Гачки цієї серії з м`яким захватом - це запорука того, що ваші петлі ковзатимуть легко, а ваші проекти будуть виконані в найкоротший термін. Виготовлені з легкого алюмінію та оснащені яскравими ергономічними гумовими ручками з відмінним захватом, ці гачки – відмінний спосіб уникнути судом рук та надмірно затягнутих петель.

Діапазон товщин гачків "Waves" – від 2 мм до 12 мм.

Щоб переглянути гачки цієї серії тисніть на зображення нижче:

Mindful 
Спиці серії "Mindful" виготовлені з нержавіючої сталі на екологічно безпечному підприємстві, а вся упаковка виготовлена із натуральних матеріалів. Ця серія інструментів відрізняється скоріше не кольором, матеріалом або формою інструментів, а ідеєю, вкладеною в їх виробництво, а саме бажання виробника звернути увагу на усвідомлене мистецтву в'язання. 






Сподіваємося, що Вам стала в пригоді дана стаття! 

Дякуємо, що обрали інтернет-магазин Голка! 


Коментарі
Схожі статті
15.06.2023
Ідеї подарунків для близьких вам людей
Ідеї подарунків для близьких вам людей
Як часто ви задавали собі питання «що подарувати б..