Кошик 0
Список порівняння 0 Список бажань 0
Ви дивилися 20
Особистий кабінет
Меню
Наша адреса: Call-center інтернет-магазину Голка
Call-center інтернет-магазину Голка
Магазин Голка, м. Одеса, вул.Садова, б.20
Телефони: (067) 480-01-46
10:00-19:00
(044) 22-77-662 (067) 483-65-85 (050) 067-34-84 Замовити дзвінок

Ідеї подарунків для близьких вам людей

Як часто ви задавали собі питання «що подарувати близькій людині»?

Що подарувати мамі на день матері? Що подарувати бабусі на день народження? Що подарувати подрузі 8 березня? Або ж можливо ви хотіли б зробити подарунок комусь без приводу?

Якщо питання подарунків для вас актуальне, та при цьому ви рукодільниця та обожнюєте в’язати, то дана стаття точно створена для вас!

Якщо ви в’яжете – не важливо початківець ви чи досвідчена майстриня – немає кращого способу показати свою увагу, ніж власноруч зв’язаний подарунок від щирого серця! А якщо ви шукаєте ідеї для в’язання, то ми підготували для вас кілька порад! Але перш ніж переглядати схеми в’язання, подивіться, чи можете ви придумати та створити власний дизайн подарунку, оскільки він буде унікальним і особливим.

1. Шарф або шаль

Шаль чи шарф – це завжди цінний подарунок і до того ж його можна дуже швидко зв’язати. Майже з будь-якої щільності пряжі та розміру спиць ви можете зробити такий виріб. Проявіть фантазію, не в’яжіть звичайні квадрати та прямокутники, зв’яжіть шарф, наприклад трикутної форми. При цьому підбирайте кольори пряжі виходячи з кольорів які носить людина, якій ви будете дарувати шарф. Або ж підберіть пряжу такого відтінку, яка б підкреслила колір очей та волосся людини для якої ви створюєте подарунок. 

З наближенням весни/літа ви можете поєднати цей подарунок із новими сонцезахисними окулярами та букетом улюблених квітів, а у холодну пору року з новою книгою та набором чаю. 

                    

2. Клатч, сумка або рюкзак

В'язана сумка – це досить проста у виконанні річ, але при цьому це ефектний аксесуар. Ви можете зв’язати клатч, сумочку або рюкзак у безшовному дизайні або ж зв'язати квадрати або прямокутники і потім з’єднати їх разом штопальною голкою. При підборі пряжі також враховуйте стиль людини: який одяг вона полюбляє? Класику? Спорт? Або щось унікальне та цікаве?

                    

3. Грілка для рук

Це чудова ідея для в'язання, але чомусь досить рідкісна. До того ж грілку для рук легко зв'язати за кілька годин. Для цього лице знадобиться тепленька та приємна на дотик пряжа та кругові спиці.

          

4. Зимовий светр або літня футболка

Одяг також чудовий варіант подарунку, але тут треба знати точний розмір або мати заміри людини, якій ви в’яжете. З усіх ідей для подарунків одяг – напевно, найбільш трудомісткий проект, але воно того варте. До того ж це спосіб відчути себе справжнім дизайнером, створивши унікальну річ за своїм дизайном. Ми впевнені, що такий подарунок дуже сподобається близькій людині.

          

5. Затишні тапочки або шкарпетки.

Дуже цінний подарунок, який буде постійно нагадувати про вас та подарує затишок. До того ж це досить швидка ідея для в’язання, яка не забере багато вашого часу! Ніхто не відмовиться від зручних тапочок або шкарпеток, особливо ручної роботи, коли вони створені з любов’ю.

          

6. Плед

Теплий в’язаний плед з масивної пряжі – також чудовий подарунок. Для такого виробу вам навіть не знадобляться ні гачки ні спиці, адже в’язати можна пальцями. Це дуже приємний процес, який принесе вам задоволення, а як результат ви створите теплий та затишний подарунок для близької людини.


7. Кружка 

Проста в’язана і водночас така креативна, затишна чашка. Такий виріб буде на 100% покращувати настрій осінніми вечорами при перегляді улюбленого серіалу або читанні нової книги.



Ми впевнені, що один з цих подарунків точно сподобається вашій близькій людині та залишить приємні спогади!

А щоб створити один з них ви можете обрати пряжу та необхідні інструменти на нашому сайті:

           Пряжа                                         Інструменти для в'язання 
        

Сподіваємося, що Вам стала в пригоді дана стаття! 

Дякуємо, що обрали інтернет-магазин Голка! 

Коментарі
Схожі статті
11.05.2023
Як підібрати гачок для в'язання?
Як підібрати гачок для в'язання?
В’язання гачком – це популярне хобі, яким захоплюю..
13.06.2023
Серії інструментів ТМ "KnitPro"
Серії інструментів ТМ "KnitPro"
KnitPro - Індійський бренд, який є одним з найпопу..