Кошик 0
Список порівняння 0 Список бажань 0
Особистий кабінет
Меню
Наша адреса: Call-center інтернет-магазину Голка
Call-center інтернет-магазину Голка
Магазин Голка, м. Одеса, вул.Садова, б.20
Телефони: (067) 480-01-46
10:00-19:00
(044) 22-77-662 (067) 483-65-85 (050) 067-34-84 Замовити дзвінок

Терміново вишийте котика!

Милі, пухнасті, муркочучі створіння - найкращі домашні улюбленці, яких обожнюють всі! І цю статтю ми вирішили присвятити саме їм. Адже "мурчине" рукоділля є дуже популярними серед наших майстринь. Багато вишивальниць обирають сюжети для вишивки хрестом з котиками, і не дарма! Вишиті кішки та коти є символом затишку та комфорту в домі. 

Наприклад, лише погляньте на цих котиків-аристократів від "Dimensions". Вони точно створять атмосферу затишку у вашому будинку. Переглянути всі набори для вишивки нитками з вусатими сюжетами цього виробника можна тут.  

        

70-35301 Кіт Макс                                35048 Фредерік-літератор

Пухнасті і з короткою шерстю, дорослі котики і кошенята, у смужку і у цятки – вони завжди викликають у нас розчулення і радість, затишно згорнувшись клубочком на вишитій картині.

Давня прикмета стверджує, що якщо вишити нитками образ цього чудового створіння можна укріпити здоров'я. За цієюж прикметою вишитого котика слід поселити у спальні. Зверніть увагу на сюжети від "Olanta". Вони чудово впишуться у інтер'єр будь-якої спальні. Щоб переглянути всі набори для вишивки нитками з котиками від цього виробника тисніть тут.

          
VN-124 Пухнасті друзі                                                    VN-198 Скарб майстрині

А ще за прикметою, вишиті котики, допоможуть дитині позбавитися лінощів, якщо вишиту картину повісити в дитячій кімнаті. Чудові сюжети, які підійдуть для цього - мультяшні котики від ТМ "Чарівниця". Переглянути всі набори для вишивки нитками з котами цього виробника можна тут.  

          

N2210 Кіт і миша                                                N2208 Кумедний кіт

А ще для дитячих підійдуть веселі та смішні котики від "Bothy Threads". Переглянути всі набори для вишивки нитками з котами-бешкетниками цього виробника можна тут.  
          
XGR1 Ледачі кішки                                                                                                                  XMS4 Кішки в`яжуть


Але це ще не всі прикмети пов'язаними з цими чудовими тваринами. Кішка є уособленням мудрості, проникливості та гнучкості розуму. У Китаї з давніх-давен кішка вважається символом ясновидіння, кмітливості і довголіття, а в Древньому Єгипті вона досі вважається священною твариною. А вишита котяча пара означає такі взаємини в сім'ї, де кожен має повагу до свободи іншого.

Кішки та коти в квітах в сюжетах від "LanArte". Переглянути всі набори для вишивки нитками з вусатими сюжетами цього виробника можна тут.  

           

PN-0191867 Квіткова корона Мей-кун                  PN-0189340 Квіткова корона Регдолл

Пропонуємо звернути увагу на муркочучі сюжети від "Classic Design". Переглянути всі набори для вишивки нитками з вусатими сюжетами цього виробника можна тут.  

           

4533 Помічники                                                       4398 Кіт-Художник

І також звертаємо увагу на затишні сюжети від "Merejka". Щоб переглянути всі набори для вишивки нитками з котиками від цього виробника тисніть тут.

          

К-107 Затишна зима                                         К-112 Стара мелодія

Доречі, на останньому прикладі "К-112 Стара мелодія" зображений кіт чорного кольору. Вишиті картини з котами та кішками вугільного кольору знаменують початок довгої лінії везіння як у роботі, і у особистому житті вишивальниці. А ще,  за прикметою, після вишивки чорного кота вдало завершаться навіть найнеймовірніші проекти. У деяких країнах образ чорної кішки у житлі має майже кожна сім'я. Мешканці вірять, таке зображення приносить у сім'ю багатство та процвітання.

За повір'ями, самотній дівчині вишивка котика надасть шанс зустріти свою другу половинку. Для цього ідеально підійдуть милі, ніжні та романтичні котики від "Abris Art". Переглянути всі набори для вишивки нитками з пухнастими сюжетами цього виробника можна тут.

          

AHM-038 Сонячно-ніжно                                AHM-043 Сонячні промінчики

Ще одна старовинна вишивальна прикмета свідчить, що зображення кота, поміщене на стіну у вітальні, гарантує морякам та рибалкам благополучне повернення додому. Недарма щасливою прикметою моряків вважалося перебування кота на судні. Неймовірно гарні сюжети з котиками від "Luca-S". Тут можна побачити всі пухнасті сюжети наборів для вишивки нитками виробника.

           
BC210 Бенгальська кішка                                                 BU5015 Мрійник


Загалом, навіть якщо не вкладати ніякого сенсу у вишивку картини з котами, то все одно зображення мурчиків впишеться у будь-який інтерїєр та буде покращувати настрій всім мешканцям будинку. Сподіваємося, що ми трохи надихнули вас на творчість та на новий "мурчин" проект!

Мурчине рукоділля Муркины рукоделки 

Сподіваємося, що Вам стала в пригоді дана стаття! 

Дякуємо, що обрали інтернет-магазин Голка!


Коментарі