Кошик 0
Список порівняння 0 Список бажань 0
Особистий кабінет
Меню
Наша адреса: Call-center інтернет-магазину Голка
Call-center інтернет-магазину Голка
Магазин Голка, м. Одеса, вул.Садова, б.20
Телефони: (067) 480-01-46
10:00-19:00
(044) 22-77-662 (067) 483-65-85 (050) 067-34-84 Замовити дзвінок

Різновиди та кольори страміну від ТМ "Zweigart".

Протягом багатьох століть у різних культурах на різних страмінах створюються вузликові килими та вишукані гобелени. Сьогодні традиційні техніки у всьому світі доповнюються різноманітними сучасними креативними рішеннями. У нашому асортименті ви знайдете страмін для всіх ваших творчих ідей.

Страмін - це канва відкритого переплетення, як правило, з бавовни. Вона служить основою для вишивки та плетіння в різних техніках. Зазвичай страмін покривається вишивкою по всій поверхні. Тонкі страміни, розраховані на 26–70 стібків на 10 см, використовуються для гобеленової вишивки, вишивання хрестом та гладдю та інших технік вишивки з підрахунком ниток; грубі страміни, розраховані на 13-21 стібок на 10 см, служать для в'язання та для вишивання хрестом та гладдю.

Спеціальна обробка надає цій тканині певної жорсткості, що полегшує вишивання. Страміни «Zweigart» ткуться із міцних, округлих ниток у декілька скручень, сильно апретовані та мають квадратний малюнок, який дозволяє точно розраховувати стібки. 

Страміни різних видів мають свої особливості та підходять для різних технік вишивання. Вибір страміну залежить від проекту, використовуваної техніки та застосовуваних матеріалів.



Сподіваємося, що Вам стала в пригоді дана стаття! 

Дякуємо, що обрали інтернет-магазин Голка!


цікаво, вишивка нитками, огляди

Коментарі