Кошик 0
Список порівняння 0 Список бажань 0
Особистий кабінет
Меню
Наша адреса: Call-center інтернет-магазину Голка
Call-center інтернет-магазину Голка
Магазин Голка, м. Одеса, вул.Садова, б.20
Телефони: (067) 480-01-46
10:00-19:00
(044) 22-77-662 (067) 483-65-85 (050) 067-34-84 Замовити дзвінок

Огляд наборів для вишивки хрестиком магнітів-метеликів від ТМ "ArtInspirate".

На сайті golka.com.ua з'явилась неймовірна новинка - набори для вишивки хрестиком магнітів-метеликів від виробника "ArtInspirate".

Такі магніти-метелики у техніці вишивки бісером від ТМ "Вдохновение" та техніці алмазної мозаїки від ТМ "ArtSolo" підкорили серця багатьох рукодільниць, тож ми впевнені, що і ця новинка стане вам до душі. 

Набір для вишивання метеликів від "ArtInspirate" - це винятковий набір для творчості, створений для тих, хто прагне реалізувати свій творчий потенціал. Він надихне вас на створення оригінальної вишивки, яка стане справжнім витвором мистецтва та гарним доповненням вашого інтер'єру.

У набір для вишивки хрестиком магнітів-метеликів від виробника "ArtInspirate" входить:

Обкладинка

На обкладинці набору можна побачити зображення майбутнього метелика та детальний опис набору (що входить та в якій кількості).

Інструкція

Інструкція з вишивки та складання метелика українською та англійською мовами, що входить до кожного набору відповість на всі ваші питання та допоможе швидко створити справжній шедевр з матеріалів, які входять в набір.

Символьні схеми

В набір входить дві символьні схеми для вишивки: кольорова та чорно-біла. Схеми вишивки з попередньо намальованими великими піктограмами роблять процес максимально простим і доступним навіть для початківців. Ви легко визначите, які кольори ниток використовувати та де їх розмістити на пластиковій основі.
      
Металізовані нитки

Високоякісні металізовані нитки, що входять до набору, використовуються при вишивці бекстічу та додадуть готовим метеликам сяяння, блиску та природності.

Бавовняне муліне ТМ "DMC" та дві голки для вишивання

Зручний пластиковий планшет з нитками та голками допоможе зручно огранізувати процес вишивки. Муліне відмінної якості - повністю відповідає схемі, що гарантує ідеальне поєднання кольорів у вашій майбутній вишивці.
Дві пластикових основи для вишивки з перфорацією

Дві пластикові основи з перфорацією для верхніх і нижніх крил метелика у поєднанні створюють можливість додаткової функціональності.

Пластикове тільце метелика з магнітами

Завдяки магнітам в одній половині тулуба, метелика можливо використовувати як прикрасу на холодильнику, шторі, квітці та багатьох інших поверхнях. 

Техніка вишивки: хрест, напівхрест (гобеленовий шов).

Готова робота виглядатиме неначе живий метелик та прикрасить будь-який інтер'єр.


Щоб познайомитися з наборами для вишивки хрестиком магнітів-метеликів від виробника "ArtInspirate" ще ближче - запрошуємо до перегляду відеоогляду набору на нашому YouTube-каналі.


На нашому сайті golka.com.ua ви знайдете безліч дизайнів таких наборів для творчості за посиланням.

Сподіваємося, що Вам стала в пригоді дана стаття! 

Дякуємо, що обрали інтернет-магазин Голка!

цікаво, вишивка нитками, огляди

Коментарі