Кошик 0
Список порівняння 0 Список бажань 0
Особистий кабінет
Меню
Наша адреса: Call-center інтернет-магазину Голка
Call-center інтернет-магазину Голка
Магазин Голка, м. Одеса, вул.Садова, б.20
Телефони: (067) 480-01-46
10:00-19:00
(044) 22-77-662 (067) 483-65-85 (050) 067-34-84 Замовити дзвінок

Карта кольорів рівномірної канви від ТМ "Zweigart".

Щоб вишивка на тканинах виробника «Zweigart» завжди виходила ідеальною, він насамперед прагне досягти рівномірного квадратного переплетення ниток. Даний виробник пропонує унікальну різноманітність бавовняних та сумішових тканин рівномірного переплетення з числом ниток від 7 до 16 на сантиметр та з широким вибором кольорів.

Для вишивки рахунковим хрестом «Zweigart» пропонує не тільки льон високої якості, але також бавовну та суміші матеріалів, що не потребують складного догляду. Ці тканини мають гладку, приємну структуру поверхні. Родзинка цих тканин для вишивання хрестом — поєднання бавовни та модалу та застосування спеціальних ниток. Ці тканини відрізняються абсолютно прямим переплетенням, саме тому вони ідеально підходять для вишивки, пов'язаної з підрахунком ниток. Крім цього, тканини для рахункової вишивки мають підвищену жорсткість, що полегшує вишивання без пялець.

«Easy Count Grid» - так звана «сітка легкого підрахунку» допомагає з легкістю перенести малюнок вишивки, а після прання зникає.

Шаблон клітинок, що змивається, на 10 стібків, вплетений у тканину, в точності відповідає клітині на схемі візерунка для вишивки.

Широкий асортимент рівномірних тканин є на нашому сайті за посиланням


Сподіваємося, що Вам стала в пригоді дана стаття! 

Дякуємо, що обрали інтернет-магазин Голка!


цікаво, вишивка нитками, огляди

Коментарі