Кошик 0
Список порівняння 0 Список бажань 0
Особистий кабінет
Меню
Наша адреса: Call-center інтернет-магазину Голка
Call-center інтернет-магазину Голка
Магазин Голка, м. Одеса, вул.Садова, б.20
Телефони: (067) 480-01-46
10:00-19:00
(044) 22-77-662 (067) 483-65-85 (050) 067-34-84 Замовити дзвінок

Все про тканини для вишивки ТМ "Zweigart".

«ZWEIGART» - підприємство повного виробничого циклу. З 1877 року вони розробляють та випускають високоякісні матеріали для рукоділля. Їх головний девіз, до якого вони ставляться з усією серйозністю, - «зроблено в Німеччині». 

Усі тканини відрізняються високою якістю, не вимагають складного догляду та виготовляються виключно на підприємстві «Zweigart» в Німеччині.

Асортимент тканин цього виробника не має собі рівних у всьому світі: вони пропонують різні за складом тканини модних кольорів, розраховані на різну кількість стібків. Їх тканини можна придбати більш ніж у 70 країнах світу. Багато відомих дизайнерів використовують їх у своїх проектах.


Основою для вишивки завжди служить тканина, на якій можна вишивати у різних техніках. Ця тканина має чітку структуру поверхні з квадратним плетінням, тобто з однаковою кількістю ниток основи на одиницю площі.

Тканини «Zweigart» дозволяють легко розрахувати, перенести та вишити малюнок, що дуже важливо насамперед при вишивці рахунковим хрестом. 

Майже всі тканини «Zweigart» апретовані для підвищення жорсткості, щоб з ними було легко працювати і без п’ялець. Після прання тканини стають м'якими, але при цьому можуть сісти, і це необхідно враховувати. Користуючись вишитими виробами, завжди орієнтуйтеся на вказівки щодо догляду за нитками, використаними при вишивці.


Якщо ви тільки відкриваєте для себе світ вишивки, широка лінійка тканин «Aida» дозволить вам легко зорієнтуватися у мистецтві традиційної вишивки хрестом. Широкий асортимент тканин цієї лінійки є на нашому сайті за посиланням
Ознайомитись з видами та кольорами цієї тканини для вишивання ви можете у статті: 

Щоб вишивка на тканинах виробника «Zweigart» завжди виходила ідеальною, він насамперед прагне досягти рівномірного квадратного переплетення ниток. Даний виробник пропонує унікальну різноманітність бавовняних та сумішових тканин рівномірного переплетення з числом ниток від 7 до 16 на сантиметр та з широким вибором кольорів. Широкий асортимент рівномірних тканин є на нашому сайті за посиланням
Ознайомитись з видами та кольорами цієї тканини для вишивання ви можете у статті: 

Лляні тканини для вишивки рахунковим хрестом виробництва «Zweigart» дозволяють легко розрахувати та перенести малюнок і тому підходять для вишивки у різноманітних техніках та чудово підійдуть для роботи як початківців так і досвідчених майстринь. Широкий асортимент тканин цієї лінійки є на нашому сайті за посиланням
Ознайомитись з видами та кольорами цієї тканини для вишивання ви можете у статті: 

Протягом багатьох століть у різних культурах на різних страмінах створюються вузликові килими та вишукані гобелени. Сьогодні традиційні техніки у всьому світі доповнюються різноманітними сучасними креативними рішеннями. У нашому асортименті ви знайдете страмін для всіх ваших творчих ідей. Ознайомитись з видами та кольорами цієї тканини для вишивання ви можете у статті: 

Гарна стрічка - секрет будь-якої прикраси. Можна зробити подарунок, квіткову композицію, килимок на стіну або різдвяний календар для креативних ідей - меж немає. Завдяки варіантам ширини від 25 до 195 мм та різним кольорам наші стрічки з льону і тканин Aida можуть використовуватися різними способами. Широкий асортимент стрічкової канви є на нашому сайті за посиланням


Сподіваємося, що Вам стала в пригоді дана стаття! 

Дякуємо, що обрали інтернет-магазин Голка!

цікаво, вишивка нитками, огляди

Коментарі