Кошик 0
Список порівняння 0 Список бажань 0
Особистий кабінет
Меню
Наша адреса: Call-center інтернет-магазину Голка
Call-center інтернет-магазину Голка
Магазин Голка, м. Одеса, вул.Садова, б.20
Телефони: (067) 480-01-46
10:00-19:00
(044) 22-77-662 (067) 483-65-85 (050) 067-34-84 Замовити дзвінок

Карта кольорів канви "Aida" від ТМ "Zweigart".

Якщо ви тільки відкриваєте для себе світ вишивки, широка лінійка тканин «Aida» дозволить вам легко зорієнтуватися у мистецтві традиційної вишивки хрестом.

Завдяки особливій технології переплетення ниток ця тканина чітко ділиться на клітини, так що розрахувати малюнок зможе навіть дитина. Число стібків – від 1,5 до 8 на 1 сантиметр, тому можливості цієї тканини цінують та визнають всі майстри та майстрині.

 

Завдяки чіткій структурі отворів та особливої технології переплетення тканина «Aida» використовується як універсальна основа для вишивання хрестом.

В асортименті «ZWEIGART» є унікальна різноманітність колірних рішень та варіантів за кількістю стібків, що відкриває для вас абсолютну свободу творчості. На цій тканині можна вишивати як великі малюнки, так і філігранні з великою кількістю деталей.

«Easy Count Grid» - так звана «сітка легкого підрахунку» допомагає з легкістю перенести малюнок вишивки, а після прання зникає.

Шаблон клітинок, що змивається, на 10 стібків, вплетений у тканину, в точності відповідає клітині на схемі візерунка для вишивки.

Широкий асортимент тканин цієї лінійки є на нашому сайті за посиланням



 


Сподіваємося, що Вам стала в пригоді дана стаття! 

Дякуємо, що обрали інтернет-магазин Голка!


цікаво, вишивка нитками, огляди

Коментарі